De mijlpalen

Dit zijn onze 6 mijlpalen in onze zoektocht naar studenten die individueel of in team in academiejaar 2022-2023 een spreekwoordelijke steen verleggen op vlak van Innovation, Creativity of Entrepreneurship.

Klik op een titel van de tijdlijn om meer te weten te komen over deze mijlpaal.

19/9/2022

We starten de PR-machine en informeren alle studenten en collega's over alle campussen en opleidingen heen over de nieuwe More ICE Awards die op 15/5/2023 uitgereikt zullen worden. Werk jij zelf aan een ambitieus project of spot jij knappe projecten in jouw opleiding? Meld het project alvast aan via de knop bovenaan op de pagina. Wij contacteren iedereen om samen te bekijken of er ook een effectieve deelname komt.

We gaan op 'road tour' en wie weet, passeren we ook bij jou in het klaslokaal!

13/2/2023

We contacteren de uitvoerders van alle aangemelde projecten van semester 1. Tegelijkertijd maken we extra kandidaten warm om in het spotlicht te stappen en de wereld mee te laten genieten van dat extra streepje innovativiteit, creativiteit of ondernemerschap. In semester 2 liggen er namelijk nieuwe kansen in nieuwe vakken en onderzoeksprojecten. Ook deze studenten en collega's mogen meedingen naar de hoofdprijzen!

We voorzien voor wie dat wil coaching bij het maken van een pitchvideo. Alle kandidaten krijgen een uitnodiging voor een online sessie.

Video's mogen al ingestuurd worden zodat wij ze op deze site kunnen zetten. In de pitchpagina vind je hoe dat kan.

30/4/2023

Wil je kans maken op een felbegeerde More ICE Award? Stuur je pitchvideo ten laatste op 30 april 2023 voor middernacht in via het deelnameformulier. De video verschijnt daarna op deze site in de juiste categorie.

1/5/2023

De ICE jury wikt en weegt alle inzendingen op de longlist om te komen tot een shortlist per categorie.

We bieden alle finalisten op de shortlist 1-op-1 coaching aan om te komen tot een ijzersterke pitch tijdens de finale.

2/5/2023

De hele Thomas More familie krijgt de kans om te stemmen op het strafste project in de shortlist van elke categorie.

De publieksjury beslist op deze manier over de helft van de punten.

15/5/2023

De teerling wordt geworpen, vandaag kom je te weten wie de felbegeerde awards in ontvanst mogen nemen!

De teams op de shortlist komen live pitchen voor de professionele jury in DE KWEKERIJ in Lier, een plek voor creatieve ondernemers en makers.

vanaf 16u Onthaal in DE KWEKERIJ in Lier
16u45 Naar de zaal waar gepitcht zal worden. In de zaal passen 99 mensen. Voor extra supporters starten we een livestream.
17u Start pitches en livestream
18u10 Beraadslaging door jury
18u30 Prijsuitreiking gevolgd door receptie en netwerkmoment
20u Einde receptie
pijl