Vragen staat vrij...

Heb je een vraag en staat het antwoord hier nog niet? Stuur deze aan laurens.raveel@thomasmore.be, wij antwoorden graag!

Q
I am an international student. Can I pitch in English?
A
Of course you can, welcome to do so. Laurens Raveel will help you!
Q
Ik studeer op de campus in Geel aan KU Leuven, kan ik ook deelnemen?
A
Uiteraard kan dat! Snel een mailtje aan Ann Hannes en zij helpt je verder!
Q
Waar vind ik informatie over de deadline?
A
We hebben een aparte pagina met alle informatie over de mijlpalen. Check onze timing-pagina snel!
Q
Wat moet er in de pitch en hoe lang mag die duren?
A
Alles wat je moet weten over de perfecte More ICE Award pitch, vind je op de aparte pagina over de pitch die we verwachten.
Q
Staat deze wedstrijd ook open voor personeelsleden?
A
In de categorie 'Entrepreneurship' mikken we specifiek op student-ondernemers. De andere categorieën staan open voor de hele Thomas More-familie
Q
Mag ik meer dan 1 project insturen?
A
Uiteraard mag je meerdere projecten insturen, want je hebt mogelijk meer dan 1 project uitgewerkt dit academiejaar. Je mag niet alleen in elke categorie een gepaste inzending doen, je mag zelfs in 1 categorie met meerdere projecten meedingen. Jouw talent mag gezien worden!
Q
Welke criteria hanteert de jury?
A
De jury kijkt of jouw project past binnen het DNA van Thomas More. De Thomas More-hogeschool heeft LEFV. Dat is geen Tsjechisch of een spellingsfout. Het letterwoord vat de kernwaarden van de hogeschool perfect samen. LEFV staat voor LEF + de ‘V’ van vertrouwen. LEF staat voor lef + enthousiasme + focus. Dit zijn de drijfveren voor onze missie en onze visie. Daarnaast gaat de jury na in welke mate jouw project innovatief, creatief of ondernemend is in functie van de gekozen challenge. Tot slot is het belangrijk dat jouw boodschap helder gebracht wordt en dat de gevraagde inhouden zoals omschreven in de pagina over de pitch aanwezig zijn.
Q
What's in it for me? Wat haal ik er uit?
A
Je krijgt sowieso de extra erkenning die je verdient en ruime aandacht in ons hele netwerk. Het zou toch zonde zijn een mooi project stilletjes in de kast te laten liggen...
Voor elk winnend project voorzien we bovendien een More ICE Award, €500 om aan jouw project te spenderen , dat , advies op maat én die professionele video waarin jouw project en jouw opleiding centraal staan!
Q
Een collega nomineerde mijn project, moet ik nu meedoen?
A
Niets moet, maar... misschien is dit wel het duwtje in de rug dat jij nodig hebt om te schitteren? Je krijgt van ons te horen wie ons de tip gaf om jou te contacteren. Je weet dus meteen hoe waardevol die erkenning is. Heb je hulp nodig bij het maken van een pitchvideo? Contacteer Ann Hannes, zij helpt je verder!
Q
...
A
...
pijl